‘Mensen hebben het vermogen zichzelf te genezen.’

Deze waarheid is voor mij de reden voor werk en studie in de voetreflexologie. Mijn interesse naar de werking van ons ingenieuze lichaam en de samenhang hiervan met onze psyche, maken dat ik mij hierin blijf verdiepen.

Mijn handelingen zijn er op gericht om de energiebalans in je lichaam te herstellen of te verbeteren en zo je zelfhelend vermogen te stimuleren.

Door het toepassen van diverse, bewezen methodieken en met mijn brede, holistische kijk heb ik mij erin gespecialiseerd om je lichaam aan te zetten tot een nieuw en gezonder evenwicht. Dit kan tot directe verbetering van de klachten leiden, ook kan er een proces van bewustwording en/of verandering in gang gezet worden.

 

In alle rust, met volle en warme aandacht, zet ik mijn opgedane kennis en ervaring in om je weer in balans te brengen. Samen zullen we aan de hand van je wensen of klachten kijken welke behandeling hier het best bij aansluit. 

Ik heb mijn opleiding tot voetreflexoloog succesvol gevolgd bij de BER (Bond van Europese Reflexologen). Ik beschik ook over medische basiskennis zodat ik beter in staat ben je aandoeningen te herkennen of te duiden.

 

​​Naast mijn werk bij Reflex2Balance krijg ik ook energie van wandelen, fotograferen en het ondernemen van inspiratievolle reizen.

​Ik kijk er naar uit om je te mogen ontvangen en je het effect van een behandeling te laten ervaren.

Carla Uittenhout

     06-2849 82 25  

     carla@uittenhout.com

Sophialaan 13-S

3708 HB Zeist

Route

Op deze website zijn een disclaimer en een privacy policy van toepassing.

© 2019 by  4Bmarketing