top of page
OVER MIJ
Voetreflexie Carla foto eric van nieuwla

‘Mensen hebben het vermogen zichzelf te genezen.’

Deze waarheid is voor mij de reden voor werk en studie in de voetreflexologie. Mijn interesse naar de werking van ons ingenieuze lichaam en de samenhang hiervan met onze psyche, maken dat ik mij hierin blijf verdiepen.

Mijn handelingen zijn er op gericht om de energiebalans in je lichaam te herstellen of te verbeteren en zo je zelfhelend vermogen te stimuleren.

Door het toepassen van diverse, bewezen methodieken en met mijn brede, holistische kijk heb ik mij erin gespecialiseerd om je lichaam aan te zetten tot een nieuw en gezonder evenwicht. Dit kan tot directe verbetering van de klachten leiden, ook kan er een proces van bewustwording en/of verandering in gang gezet worden.

 

In alle rust, met volle en warme aandacht, zet ik mijn opgedane kennis en ervaring in om je weer in balans te brengen. Samen zullen we aan de hand van je wensen of klachten kijken welke behandeling hier het best bij aansluit. 

Ik heb mijn opleiding tot voetreflexoloog succesvol gevolgd bij de BER (Bond van Europese Reflexologen). Ik beschik ook over medische basiskennis zodat ik beter in staat ben je aandoeningen te herkennen of te duiden.

 

In 2021 heb ik ook weer een stap gemaakt; de stap van voeten masseren naar voeten verzorgen, als gediplomeerd pedicure. Iets waar binnen mijn praktijk al vaker vraag naar was.

Verzorgde en vertroetelde voeten vormen een wezenlijk onderdeel van prettig in je vel zitten of wel stevig op je voeten staan. Ik ben aangesloten bij Provoet dat er voor zorgt dat ik altijd volgens de nieuwste normen geschoold ben. Natuurlijk hoef je nergens last van te hebben om toch te genieten van een massage of pedicure behandeling. Gun jezelf de ontspanning en verzorging die je verdient!

​​

Sinds 2023 heb ik mijn diensten uitgebreid met Nucleus Coaching. Als ervaren professional heb ik de kracht van innerlijke groei en transformatie gezien. Met Nucleus Coaching richt ik me op het begeleiden van individuen naar het vinden van hun innerlijke kracht en het realiseren van hun volledige potentieel.

Ik geloof dat we allemaal een krachtige kern, een "nucleus," binnenin hebben die ons in staat stelt om te groeien, uitdagingen aan te gaan en onze doelen te bereiken. Met Nucleus Coaching creëren we samen een veilige en ondersteunende omgeving waarin je kunt ontdekken wat je echt drijft, je belemmeringen kunt overwinnen en stappen kunt zetten naar een leven vol vervulling en voldoening.

Ik ben aangesloten bij de beroepsvereniging 'Nucleus Collective'. Deze houdt toezicht op de uitvoering en professionaliteit van de coaches.

Naast mijn werk bij Reflex2Balance krijg ik energie van wandelen, fotograferen en het ondernemen van inspiratievolle reizen.

​Ik kijk er naar uit om je te mogen ontvangen en je het effect van een behandeling te laten ervaren.

Liefs, 

Carla

bottom of page