VOETREFLEX

THERAPIE

AROMATOUCH

THERAPIE

TENEN

LEZEN
 

METAMORFOSE

THERAPIE

VOETREFLEX THERAPIE

Jouw voeten vormen de basis.

Deze vorm van natuurgeneeswijze wordt al duizenden jaren toegepast. We gaan uit van het principe dat op je voeten (maar ook je handen en je oren) reflexzones liggen die corresponderen met delen van jouw lichaam. En zo help ik je om het natuurlijke genezingsproces van je lichaam te stimuleren.

Voetreflex massage is een holistische massage vorm, waarmee bedoeld wordt, dat ik kijk naar de hele mens achter de klacht en niet alleen naar de klacht. Ik begeleid jou om op deze wijze naar jezelf te leren kijken. Daarom behandel ik altijd de hele voet.

 

AROMATOUCH THERAPIE

Stimuleren van het zelfherstellend vermogen van het lichaam

Het doel van de AromaTouch-therapie is het zenuwstelsel tot rust te brengen en zo het zelfherstellend vermogen van het lichaam te versterken.

 

Bij een AromaTouch gebruik ik 8 verschillende essentiële oliën van dõTERRA®. Dit zijn pure en krachtige oliën en ze zijn door onafhankelijke laboratoria getest. Iedere olie is speciaal ontwikkeld om je emotioneel en fysiek functioneren te ondersteunen. Deze masseer ik zacht, ritmisch in langs de energiebanen op de rug tot aan de kruin en onder de voeten. De oliën dringen diep het weefsel in en geven ondersteuning waar dat nodig is. Hierdoor komt het lichaam tot rust en wordt weer terug in balans gebracht.

Elke behandeling bestaat uit 4 belangrijke fasen: stressvermindering, verbeteren van het immuunsysteem, vermindering van ontstekingsreacties en in balans brengen van alle regelsystemen in het lichaam.

 

TENEN LEZEN

Een karakteranalyse door te kijken naar je tenen

Karakteranalyse, middels het lezen van de tenen, is een methode die je inzicht geeft in je gedrag, karakter en persoonlijkheid. Dit gebeurt door te kijken naar de stand en vorm van de tenen.


Tenen lezen kan een hele goede hulp zijn bij de opvoeding. Het geeft inzicht in waar de sterke punten liggen, waar een accent in mogelijkheden of onmogelijkheden ligt. Met Tenen lezen wordt bevestigd wat je al vaag weet en kan een dergelijke bevestiging tot extra begrip en een betere verstandhouding leiden.

 

Met het ‘Tenen Lezen’ kan ik je meer inzicht geven in je karakter, persoonlijkheid en/of gedrag op dit moment. Door deze grotere zelfkennis begrijp je beter waar je valkuilen (kunnen) zitten en waar je talenten (verscholen) liggen.

 

METAMORFOSE THERAPIE

Doorbreken van belemmeringen door lichte aanraking

De Metamorfose Therapie is een vorm van reflexzonetherapie waarbij de voeten, de handen en hoofd worden behandeld. Hiermee kunnen blokkades herkend en losgelaten worden, die zowel voor de geboorte als tijdens het leven zijn ontstaan. Het is een eenvoudige techniek voor zelfgenezing, creatieve groei en bewustwording, die verandering (metamorfose) van binnenuit op gang brengt.

 

Eerst masseer ik met een lichte aanraking de reflexzone van de wervelkolom op de rechtervoet (‘oude’ pijn) en vervolgens de linkervoet (‘nieuwe’ pijn). De voeten staan voor het fundament en voor “beweging”, de energie wordt door de behandeling in beweging gezet. Daarna behandel ik op dezelfde wijze de handen, die staan voor “handelen” en tot slot het hoofd dat staat voor  “nadenken”. Zo wordt gewerkt aan bewustzijn, het verwerken van (oude) emoties na trauma’s, psychische of hormonale klachten en/of ervaar je een heerlijke diepe ontspanning.

 

Deze therapie is geschikt voor iedereen en kan altijd worden toegepast.